spacesims

Alla inlägg under december 2012

Av Fredrika - 10 december 2012 13:54

Det  är faktiskt inte så svårt att fixa en lyckad fest i Sims 3, det du behöver göra är att bjuda in en massa simmar, det är ju en fördel om din sim redan är vän med några av dem. Sen köper du bara en stereo och ett sånt här matbord. Se också till att du har ett rent hus, ett snyggt hus ger också plus poäng!

Under festen så bör simmen som fixat festen gå runt och prata med de andra simmarna. Man kan servera egen mat, men se till att det är något extra och att det är bra tillagat!


 

 

 

Av Fredrika - 9 december 2012 12:57

Jag tänkte skriva lite om vad som händer veckan som kommer nu, med uppdatering och såhär! Jag ska försöka skriva lite mer på berättelsen, har tyvärr inte haft tid i helgen att jobba med den. Jag har ganska långa dagar i skolan + att jag pendlar, vilket gör att jag kommer hem ganska sent. Jag gör även en massa andra saker på fritiden, så det är svårt för mig att ens hinna spela Sims överhuvudtaget på vardagarna. Men jag ska göra mitt bästa och försöka komma på något roligt att skriva om! :)


 

Av Fredrika - 8 december 2012 09:30

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Fredrika - 7 december 2012 19:04

Ska faktiskt byta header, igen! Vet att jag bytte header nu i veckan, men tänkte skaffa en lite juligare. Sen har jag börjat fundera på något roligt till den 24 december, det är ju ändå julafton då. Men jag vet inte riktigt än, jag får väl se om jag kan komma på något! Förresten så ska jag börja jobba med berättelsen imorgon, ska försöka skriva lite mer, och sen ska jag börja göra karaktärerna och så. Så eventuellt kommer jag att kunna visa er dem imorgon i alla fall, och har ni tur så kommer första avsnittet upp på söndag! :)


 

Av Fredrika - 6 december 2012 15:28

Okej, vad som har hänt sist är faktiskt en del! Så här kommer en liten uppdatering på det :)


Billy fyllde år och blev en gammling! Nu är det inte många simdagar kvar för honom.

 


Harper fick en pojkvän. Kanske en framtida man? ;)

 


Billy gick i pension och Ofelia blev gravid igen! Det var inte alls planerat, men en tredje unge är påväg! :)


Henrick fyllde också år och blev tonåring!

 


Det nya barnet! Det blev en pojke och han heter Harvar (som jag förvörigt inte vet om det faktiskt är ett namn, men tyckte alla barn kunde ha ett namn på H, haha...)

 


Ofelia blev en gammling, och har inte heller många simsdagar kvar. Snart går vi in i generation 2!

 


 


Det var allt som hände sist jag spelade. Ska se om jag hinner spela lite idag, vill verkligen komma in i generation 2 nu! :D




Av Fredrika - 6 december 2012 11:15

Jag är ju ganska ny på det här med Sims-blogg, så jag undrar vad ni vill läsa mer om? Eller se mer av? Om det är något som saknas eller så? Ni får jättegärna kommentera! Det skulle vara till stor hjälp. Jag har förresten börjat fundera på en historia, så jag ska försöka börja skriva på den så jag kan börja jobba med det! Men vill göra något bra och ordentligt, så det kan ta lite tid till! :)


 

Av Fredrika - 5 december 2012 11:00

Det finns en himla massa med sims på youtube, själv så gillar jag att kolla på Let's play's! Har två favoriter som håller på med just Sims 3! Det är roligt att kolla på, och om man är osäker på om man vill köpa ett visst expansionspaket till Sims, kan man alltid kolla en Let's play och se om man tycker det är värt det!


LifeSimmer, har gjort och gör flera Let's play som jag tycker är roligt att kolla på! Väldigt härlig tjej, och ja underhållande helt enkelt!

 


TheQuxxn, är också en tjej som är duktig på att göra Let's play! Hon spelar inte bara sims, men hon spelar mest sims. Har inte hunnit kolla på så många Let's play's av henne, men gillar det jag har sett!

Av Fredrika - 4 december 2012 15:05

Här är några fina nerladdningstips för dina tjej-simmar! Klicka på bilden för att komma direkt till sidan du laddar ner på! :)


 


 


 


 


 


Presentation

 

   

Fråga mig

54 besvarade frågor

Pågående i bloggen:


 

 

Följ bloggen

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Omröstning

Hur gammal är du?
 9 år eller under
 9-12 år
 12-15 år
 15-20 år
 20 år eller över

Senaste inläggen

Att tänka på

-Om du ska göra reklam för din blogg, gör det på ett snyggt sätt.

-Ställ gärna frågor, men om det inte rör inlägget fråga hellre i frågelådan.

-Var trevlig, mot mig och alla andra, om du inte gillar något kommentera det på ett moget och trevligt sätt.

-Det är inte okej att kopiera mina bilder eller texter. Bli gärna inspirerad men gör om det till ditt istället!

Annars är det bara att kommentera på! :)

Kategorier

Arkiv

Mina spel

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards