spacesims

Alla inlägg under februari 2013

Av Fredrika - 6 februari 2013 12:30

Haha, ja jag kan ju inte svara på den här frågan då jag aldrig spelat Destination Världen. Fast om jag utgår från vad jag tror, så tror jag att jag kommer gilla Kina mer, men jag får väl se när jag skaffat spelet!

Vilket land gillar ni mest, Kina eller Frankrike?

 


ANNONS
Av Fredrika - 6 februari 2013 08:30

 

Utmaningen Big Brother är en utmaning baserad på tv-programmet Big Brother. Det går helt enkelt ut på att du placerar 8 simmar(10 simmar om du har ett mod som gör att du kan ha fler simmar) i ett hus. Simmarna ska vara främlingar, så de får inte ha några relationer med varandra. Simmarna ska också vara ungdomar, med blandade personligheter (du kan slumpa egenskaperna om du vill). Hälften bör vara män och andra hälften kvinnor, men det är frivlligt!


Bygg sen ett enplanshus med sängar till alla, du kan ha både enkelsängar och dubbelsängar. Att ha ett fåtal dubbelsängar gör att simmarna måste dela säng om de vill, eller så får de hoppa över att sova. Bygg sen ett kök (spis, mikrovågsugn och kaffemaskin), ett stort rum att sitta och äta i, en öppen spis (som måste tändas under dagen), sist bygger du ett badrum med tre toaletter, handfat och duschar.


Du får inte sätta in de här sakerna i ditt hus:

-Bokhyllor

-Datorer och tv

-Hobby/spel eller sportprylar

-Pool

-Dammar

-Brandlarm

-Inbrottslarm


Du får lov att använda pengafusk, eftersom att du behöver bygga huset och allt det där. Du får inte styra simmarnas handlingar eller avbryta dem. Simmarna får heller inte lämna hemtomten om det inte ingår i någon av uppgifterna. Även om en sim dör så får du inte göra något för att återuupliva den. Du kan välja att göra det svårare för dina simmar i hushållet och ge dem "bestraffningar" som t.ex att sätta in et stero i sovrummet och sätta igång den.


Uppdrag varje vecka. Varje vecka kommer dina simmar att få ett uppdrag de ska genomföra, du kan såklart ändra dem om du vill, sålänge det bara är en aktivitet som pågår vid ett tillfälle, där simmarna måste delta eller göra ingenting.

Vecka 1 - Målar uppgift, lämna stafflierna i huset 1 simsvecka. Köp stafflier så det räcker åt alla simmar i hushållet. Sen kommer vissa simmar att måla, vissa kommer inte. I slutet av veckan har den sim med högsta färdigheter i målning vunnit och får 10 poäng, om flera simmar har lika mycket i färdigheten målning får alla 10 poäng.

Vecka 2 - Atletisk uppgift, köp löpband och lämna de i huset 1 simsvecka. Köp löpband så det räcker till alla simmar i hushållet. Den simmen med högsta färdigheter i atletisk vinner 10 poäng (samma regler som ovanför).

Vecka 3 - Atletisk uppgift. Köp en pool och lämna den i huset i 1 simsvecka, den simmen som har högst i atletisk färdighet vinner 10 poäng (samma regler som innan).

Vecka 4 - Fritt val, du kan välja vad du vill placer för något i huset i 1 simsvecka. Den här veckan handlar det om att bygga upp de sociala bitarna. Simmen med de högsta/flesta relationerna vinner 10 poäng. Du kan sätta in en bar i huset den här veckan.

Vecka 5 - Musik uppgift, placera instrument (gitarr, piano, trummor, bas) till alla simmar, simmen med högst färdighet vinner 10 poäng (samma regler som innan).

Vecka 6 - Utkastnings vecka! Simmen med de lägsta färdigheterna och sämsta relationerna åker ut.

Vecka 7 - Lördags trip, ta alla simmarna till parken och se vad som händer. Mot natten låt simmarna besöka ett ställe att äta på eller en nattklubb. Även den här handlar om att simmarna ska få högre relationer till varandra, den simmen med högsta realtioner/flest realtioner vinner och får 10 poäng.

Vecka 8 - Jobb vecka, skicka alla dina simmar till olika jobb och se vem som gör bäst ifrån sig! Efter en simsvecka måste de sluta på sina jobb, simmen som gjort bäst ifrån sig vinner 10 poäng.


Vilken sim är sen mest populär? Vilken sim har mest färdigheter? Vem är mest omtyckt? Den simmen vinner! Du kan även räkna ihop poängen för alla simmar och se vem det är.

Källa: ModTheSims

ANNONS
Av Fredrika - 5 februari 2013 21:01

Tänkte bara tipsa er om min kompis som precis startat en simsblogg, ni hittar den här! Gå in och lämna en kommentar kanske! :)


Av Fredrika - 5 februari 2013 14:15

Ladda ner dessa två snygga badkläder här, finns i både sims3pack och package.

Av Fredrika - 5 februari 2013 12:30

Om jag tänker mig en ful sim så tänker jag mig en sim som inte ser så "normal" ut, alltså en sim med typ gigantiska öron pytteliten näsa och sånt. Så jag säger nog en snygg sim med dåliga egenskaper! Det är roligare och mer verklighetsroget om simmarna har bra och dåliga egenskaper, för det har man ju faktiskt som människa!


Av Fredrika - 5 februari 2013 08:30

 

Matthew växte upp till barn, med de slumpade egenskaperna: slabbig, ivrig och älskar värmen. Han fick en ny hårfärg också, då det passar lite bättre med tanke på att hans föräldrar har brunt hår! Jag vet att det var typ nyss som jag la upp bilder när han blev småbarn, men det enda som hänt i familjen är att småbarnen blivit tränade på allt de behöver kunna.

 

Matthew lekte för fullt i sitt rum, även om han än sålänge inte har någon annan än sig själv att leka med.

Damon fick en massa uppmärksamhet av sin mamma, han kan nu både prata och gå!

Sen var det slappardagen och familjen ordnade ett stort poolparty! Charlise stortrivdes i poolen och flöt runt på sin nya luftmadrass.

 

Cora var där (jag måste säga att jag är förvånad över att hon fortfarande lever) och även resten av familjen, Scott och Ebony hade hålla-andan-tävling i poolen!

Matthew höll i hovet på stolen i matsalen, även om de vuxna inte såg ut att bry sig så mycket.

Av Fredrika - 4 februari 2013 15:00

Jag tycker inte jag är superduperbra på att fota i Sims, men jag fotar en hel del och tycker det är kul, så jag tänkte dela med mig av några tips!


-Bra grafik ger bättre bilder, nu är det inte alla som har värsta monsterdatorn som har asgrym grafik, men kolla över om din dator klarar av de högre grafik inställningarna.

-Ljus, en av sakerna som jag gillar med Sims 3 är att man kan leka så mycket med ljuset, precis som man gör när man fotar i verkligheten! Tänk på var solen står när du fotar, eller om du använder dig av lampor.

-Använd "Tab"-tangenten på ditt skrivbord (tangenten med pilar som går åt två olika håll) för att hamna i ett "kameramansläge". Då kan du komma simmarna ännu närmre och även vinkla skrämen, du styr den genom pilarna på tangentbordet och din datormus.

-Bygg en liten fotostudio, jag brukar iprincip alltid fota mina simmar i en liten studio. Jag bygger ett litet rum och sätter in en backdrop, jag har laddat ner min här, det ger en snygg och enkel bakgrund så allt fokus hamnar på din sim!

-Om du inte vill fota i en studio, tänk på omgivningen, se till att det är saker i bakgrunden så ser det mycket mer levande ut!

-Poseplayer, min bäst vän, det finns otroligt mycket saker man kan få simmarna att göra med poseplayer, så om du inte har den bör du defintivt tänk på att skaffa den, här kan du läsa om hur du laddar ner den!


Efter du har fotat så redigera dina bilder, ljusa upp de om de är mörka och lek lite med redigeringen. Jag gillar att överredigera mina bilder, det finns inget rätt och fel!

Av Fredrika - 4 februari 2013 12:30

 

Trillingarna har växt upp, först var det Dahlia och som ni ser har hon blått hår och rosa ögon, alltså kan hon vara en arvinge!

 

Sen växte också Dakota upp, även hon har blått hår och rosa ögon!

 

Sen sist men inte minst, så växte även Damon upp! Han är blond och har rosa ögon, så det är Dahlia och Dakota som kan vara arvinge, vet inte vem ut av dem det ska bli än.

Men det räckte inte med tre födelsedagar, utan även Jenna fyllde år och blev vuxen, hon verkade inte ha några problem alls med det.

Familjen passade på att anställa en butler, huset är stort och med alla småbarn kan all hjälp behövas!

Presentation

 

   

Fråga mig

54 besvarade frågor

Pågående i bloggen:


 

 

Följ bloggen

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Omröstning

Hur gammal är du?
 9 år eller under
 9-12 år
 12-15 år
 15-20 år
 20 år eller över

Senaste inläggen

Att tänka på

-Om du ska göra reklam för din blogg, gör det på ett snyggt sätt.

-Ställ gärna frågor, men om det inte rör inlägget fråga hellre i frågelådan.

-Var trevlig, mot mig och alla andra, om du inte gillar något kommentera det på ett moget och trevligt sätt.

-Det är inte okej att kopiera mina bilder eller texter. Bli gärna inspirerad men gör om det till ditt istället!

Annars är det bara att kommentera på! :)

Kategorier

Arkiv

Mina spel

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se