spacesims

Alla inlägg under februari 2013

Av Fredrika - 12 februari 2013 14:15

Dagens nerladdningstips är detta fina håret av Eternila! Fungerar för kvinnor tonåringar till gammlingar, laddas ned i package format. Ni hittar fler bilder och info här!

ANNONS
Av Fredrika - 12 februari 2013 12:30

Vampyrer! Jag älskar alla de mytologiska varelserna som kommer med övernaturligt, men vampyrerna är nog mina favoriter. Det stör mig lite att det lever så länge, speciellt eftersom jag har höjt dagarna på ungdomarna och de vuxna, så mina vampyrer lever i 100 simsdagar, vilket är alldels för länge! Jag är ju både ett Twilight och Vampire Diaries fan, yes jag är en äkta tönt, har en hel hylla med Twilight saker i mitt rum ._. Anyway, tycker vampyrerna är sjukt balla, det enda jag önskar är att de kunde liksom dricka blod från någon vare sig personen ville det eller ej. Och att de hade speciella egenskaper under "flörta" så att fler personer liksom drogs till dem!


ANNONS
Av Fredrika - 12 februari 2013 08:30

Den här veckan har jag en del att göra i skolan, vilket betyder att jag inte har någon tid till att spela Sims. Därför kommer jag antagligen inte kunna uppdatera något om min PGC eller något annat spelande. Därför tänkte jag fråga om det är något annat ni skulle vilja läsa om? Jag kommer såklart fortsätta med 30 dagars utmaningen, dagens nerladdning och tänker se om jag har tid att skriva en recension. Men om det finns något annat ni vill läsa om kan ni väl kommentera det? :)


Av Fredrika - 11 februari 2013 17:12

 

Dagens nerladdningstips är dessa fina tavlor som du hittar bland dekoration/tavlor! Gjord av PandaSims, och finns att ladda ner här!

Av Fredrika - 11 februari 2013 14:30

 

Charlise bestämde sig för att göra en snöängel i bara biknin - vilket inte var så smart! Hon fick tända en brasa när hon kom in så hon blev varm igen.

Sen var det dags för tonåringarna att gå på bal! Alla hade trevlig även om Dahlia hamnade i slagsmål, Dakota blev nekad en dans, men Damon hittade faktiskt en tjej! Dakota blev även utsedd till balens drottning och Damon blev balens kung.

Charlise glömde att släcka den fina brasan hon tände så det började brinna - men är man gift med en brandman kan man släcka eldar själv (fast man borde väl även vara lite försiktigare med eldar...)! Butlern verkade dock inte fatta att det var spisen som brann och inte Charlise.

 

Damon bjöd hem tjejen han spanat in på balen (jag gav henne en liten makeover, hon var en supersöt sim men hon hade så fult hår). Han frågade även Lena (som hon heter) om hon ville bli tillsammans, vilket hon såklart sa ja till.

 

Sen var det presentparty på kvällen, hela tjocka släkten var inbjuden! Som ni ser är inte Cora där fär nu har hon även somnat in, vilket känns lite sad. Men ni känner nog igen en hel del andra ansikten!

Av Fredrika - 11 februari 2013 12:00

Detta är mitt 160e inlägg och jag ville bara säga tack! Till alla som besöker, kommenterar och följer min blogg! Jag har varit aktiv på bloggen i cirka 3,5 månader och jag tycker det är ganska sjukt att jag lyckats få sammanlagt 203 kommentarer! Det är verkligen kul och jag blir lika glad varje gång jag får en kommentar! Så tacktacktack så jättejättemycket, ni är bäst! ^^

 


Av Fredrika - 11 februari 2013 08:30

Hmm, för det mesta brukar mina simmar dö av ålder, jag har faktiskt aldrig haft en sim som dör av en olycka (brand, el eller något annat liknande). Dock brukade jag dränka mina simmar eller elda upp de, om jag ville ta död på dem. Så jag tror jag måste säga drunking och brand. Fast jag gillar också när de dör för att de äter magiska bönor, eller gillar och gillar, det är en annorlunda död!


Hade jag haft en bild på ett spöke, så hade jag lagt in ett här, men nu har jag inte det så det fick bli en bild på en födelsedagstårta som tände fyr!

  

Av Fredrika - 10 februari 2013 20:32

Idag började jag spela på en ny familj, som jag antagligen kommer spela lite vid sidan av min PGC, för lite omväxling! Det är två simmar, som jag flyttat in i Sunlit Tides, har väl ingen speciell tanke med det hela, valde två livslånga ösnkningar som jag inte provat innan dock. Tänkte att jag kunde skriva lite om dem då och då.

Detta är Cadence Levis, hon är blyg, miljömedveten, vegetarian, klumpig och älskar värmen. Hennes livslånga önskan är att adoptera 6 herrlösa husdjur. Hon har precis anmält sig som egen företagare och jobbar som författare, det går ganska bra för henne!

Sen har vi Adrian Qlark, han är ivrig, kockbegåvning, miljömedveten, virtuos och älskar värmen. Hans livslånga önskan är att bemästra instrumenten gitarr, bas, piano och trummor! Han har börjat jobba i musikbranchen och har lyckats komma upp i nivå 5 i gitarr. Adrian och Cadence är alltså tillsammans.

På slappardagen besökte Cadence och Adrian sommarfestivalen i Sunlit Tides, de deltog i ätartävlingen. Cadence vann över tre killar, jag antar att hon gillar varmkorv väldigt mycket!

Det obligatoriska vattenkriget! Även ansiktsmålning och ett gratulationskort hanns med!

Fredagkväll och på dejt, sen friade Adrian till Cadence som sa ja!

Presentation

 

   

Fråga mig

54 besvarade frågor

Pågående i bloggen:


 

 

Följ bloggen

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Omröstning

Hur gammal är du?
 9 år eller under
 9-12 år
 12-15 år
 15-20 år
 20 år eller över

Senaste inläggen

Att tänka på

-Om du ska göra reklam för din blogg, gör det på ett snyggt sätt.

-Ställ gärna frågor, men om det inte rör inlägget fråga hellre i frågelådan.

-Var trevlig, mot mig och alla andra, om du inte gillar något kommentera det på ett moget och trevligt sätt.

-Det är inte okej att kopiera mina bilder eller texter. Bli gärna inspirerad men gör om det till ditt istället!

Annars är det bara att kommentera på! :)

Kategorier

Arkiv

Mina spel

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se