spacesims

Direktlänk till inlägg 3 mars 2013

Önska en sim

Av Fredrika - 3 mars 2013 14:00

[ÖPPEN]

Det verkar som en del är intresserade av önskesimmar! Därför tänkte jag börja med det, jag kommer först skriva ut några "regler" för vad som gäller så läs hela inlägget innan ni önskar en sim, tack! Detta eftersom jag inte vill att det blir några missförstånd eller liknande.


1. Jag lägger ner en del tid på att göra en sim och jag kommer endast göra simmarna när jag känner för det. Jag vet att det inte blir en "bra sim" om jag inte får sitta i lugn och ro när jag känner för det. Så om du har önskat en sim, så tjata inte om att den ska bli färdig, den kommer att bli det förr eller senare.

2. Precis som med alla simmar jag gör så får du inte ladda upp simmen någonstans och säga att det är du som gjort den. Du får heller inte använda den som en grundsim och ändra några småsaker och sen ladda upp den. Du får lov att ändra hur mycket du vill på simmen, men du får inte lägga upp simmen för nerladdning.Här är vad du ska fylla i för din önskesim:

1. Namn, ålder, kön, kroppsform (t.ex atletisk, smal osv), hudfärg.

2. Ansiktsdrag, vill du att din sim ska ha ett mjukt ansikte med mjuka drag till exempel? Eller kanske smala ögon, spetsig näsa, smala läppar och markerade kindben.

3. Hårfärg, ögonfärg.

4. Stil, vill du till exempel ha en söt killsim som älskar stickade tröjor? Här får du även informera om du vill att din sim ska ha några speciella accessoarer som töjningar, tatueringar, piceringar, smycken, ärr (jag har smink som ser ut som ärr i ansiktet) osv.

5. Egenskaper, favoritmat, favoritfärg och favoritmusik.

6. Undertyp männsika, älva, vampyr, varulv, ande, spöke eller häxa?

7. Vilka expansions- och prylpaket du har.

8. Skriv gärna en liten biografi om simmen, så kan jag utgå från vad simmen kanske har varit med om eller hur simmen är.


Önska på!

 
ANNONS
 
Jonas

Jonas

3 mars 2013 14:59

1. 1.Nora Ramire. 2.Ungdom 3.Kvinna 4. Lite smal och inga muskler. 5. Bestäm du!

2. Gör lite fritt! Men inte för smal eller spetsig näsa och inte för smala eller för tjocka läppar.

3. Svart hår och Gröna ögon

4. Inte för lättklädd lagom mycket kläder! Ha vingarna Trolsk slända!

5. 1.Hetlevrad,Hopplös romantiker,Vegetarian,Fostrande 2.Något vegetariskt 3. Grön av nåt slag 4. Soul

6. Älva

7. Alla förutom Lyx och design,Sovrum och Badrum och 70.80.90 tal! (Och Univeritetliv fast jag har bokat det ju! :P)

8. Nora var mobbad i Moonlight falls på grund av hennes ovanliga vingar. Nu har hon flyttat till Riverview för att hitta sin kärlek!

http://jonasbelf.blogspot.se

 
sims3sims

sims3sims

3 mars 2013 15:16

Här kommer en önskesim!

1.Sarah Miller,ungdom,kvinna,smal,ganska ljus hudfärg.

2.Mjuka ansiktsdrag.

3.Röd hårfärg, brun ögonfärg,

4.Lite gullig stil, några piceringar.

5.Bra sinne för humor,konstnärlig,älskar naturen,vegetarian,vänlig.

6.Människa

7.Jag har Sims 3,leva livet,årstider,destinationsvärlden,utomhuslyx.

8.Sarah växte upp i en stor familj i sunlit tides. Hon har alltid drömt om att bli en berömd konstär.Hon hade det lite jobbigt som barn men nu har hon flyttat till Sunset valley och ska bli berömd!

Önskesim från: simsblogg på thesims3.com

http://sims3sims.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Emma

3 mars 2013 15:57


1. Julie Adam , Ungodm , kvinna , normal smal , svenskar hudfärg typ
2. Mjuka ansiktsdrag
3. Brunt med ljusa slingor ( slingorna ska synas lite ), gröna ögon
4.Hon har en modern stil , en tatuering på handen ( du bestämmer )
5. Konstnärlig , bra på att kyssas , modig , god , bokmal.
6. Männsika
7. Alla EP förutom övernaturlig , alla prylpaket förutom 70 , 80 , 90 tal och Katy Perry sötsaker
8. Julie har alltid älskat kläder men hon brinner för att skriva. Hon drömmer om att bli jounarlist. Hon har alltid blivit berömd för hennes klädstil. Hon var de ända barnet så hennes föräldrar har alltdi haft tid för henne. Hon vill hitta sin drömman som hon kan leva livet ut med.

 
Ingen bild

Th3S1mm3r

3 mars 2013 15:59

Snälla jag behöver hjälp! jag såg på någon sims 3 blogg om att det finns ett mod så man kan byta tex om jag bor i sunset valley kan jag flytta till hidden springs!! jag vet att det finns på modthesims
hjälp!! kan du skirva ett inlägg om hur man gör och så?

Fredrika

3 mars 2013 16:24

Du behöver inget mod för att flytta simmarna från olika städer :)

 
Ingen bild

A

3 mars 2013 16:25

1. Phoebe Dawson, tjej & ungdom. Hon ska vara något mellan smal & större, en lite mullig tjej med kruvor. Hudfärg spelar inte så jätte stor roll, men som en lätt solbränna, ljus brun ungefär.

2. Markerade kindben skulle jag vilja ha, inte för stor eller bred näsa. Resten är fri att mixa med om det går för sig!

3. Hårfärgen ska vara mörkbrun men ska gå lite mer åt det svarta hållet, & grönbrun ögonfärg.

4. Hennes stil ska gå lite mer åt det tuffa hållet. Helkroppstatueringar uppskattas!

5. Egenskaperna ska vara excentrisk, familjeinriktad, konstnärlig, bra sinne för humor, modig. Favoriträt sushi och färgen är limegrön. Elektronika.

6. Människa.

7. Drömjobb, Kvällsnöjen, Leva livet & Årstider.

8. Phoebe är en tuff liten tjej som lämnat en hel del jobbiga grejer bakom sig och är redo att utforska livets möjligheter men och vem hon själv innerst inne är. Hon har stort intresse till att måla och även att tillbringa timmar vid uppfinningsbänken. Men är det något hon skulle vilja göra till ett fast arbete eller bara ha som ett intresse? Det är därför hon kommit till Luky Palms får att som sagt, ta reda på vad hon vill! Och kanske skaffa sig en stor härlig familj på vägen!

 
Ingen bild

Tilda

3 mars 2013 18:08

1.Billy Sand,kille & tonåring. Ska vara en spinkig kille. Ganska blek hy. Typ som killen på din header.

2.Markerade kindben med en vanlig näsa. Smala läppar. Han ska inte vara självklart snygg men om man tittar närmare så är han ganska söt.

3.Svart hår med mörkblå slingor och toppar. Havsgröna ögon som man kan drunkna i typ.

4.Om du har ett par ögonbryn med typ ett litet ärr i så att ögonbrynet delar sig så kan du ta dom. Picering i näsan, en silvrig plupp typ. När man ser honom så ska man typ känna att han inte vill ha sällskap. Typ lite emo.

5.Egenskaper:Geni,ensamvarg,modig,upprorisk Favvomat:Höstsallad Musik:Pop Färg: Mörkblå.

6.Människa

7.Alla förutom Katy Perry Sötsaker.

8. När Billy var liten slog hans pappa honom. Hans mamma hade lämnat dom när Billy var 5 år. Billy brukade bara få några blåmärken. Men sen så gick det över gränsen och pappan slog till honom i huvudet med en spade. Billy fick ett jack i ögonbrynet. Pappan sitter i finkan. Billy fick flytta till en fosterfamilj men han rymde därifrån. Nu bor han i ett skjul i utkanten av stan. Han stjäl mat och kläder så kan är ganska snyggt klädd.

 
Tilda

Tilda

3 mars 2013 18:10

Charleen Dugdale, ungdom, kvinna, smal, lite solkysst.
Mjuka ansiktsdrag, fast ändå lite udda ansiktsdrag (om du förstår, haha).
Ljust-orange hårfärg och fina gröna ögon.
Gulliga och "milda" kläder, stickade tröjor till exempel!
Egenskaperna ska vara; överkänslig, ivrig, bra sinne för humor, fegis och klumpig. Hon älskar dim-sum, vit och musikstilen vissångare.
Hon är såklart en människa.
Har expantionerna; Drömjobb, Husdjur, Rampljuset och Årstider.
Biografi;
Den här söta och unga tjejen Charleen är en riktigt härlig tjej från Sunset Valley, som mindre var hon känd som stadens sötnos. Alla tyckte om henne, men det förvandlades till något helt annat. Hon vill inte längre vara lilla fröken perfekt, hon vill bara vara Charleen, Charleen Dugdale. Därför har hon nu tagit första och bästa chansen att finna framgången och lyckan i hennes nya hemstad, Hidden Springs.

http://simsti.bloggplatsen.se

 
Sqlinda

Sqlinda

3 mars 2013 18:20

Julia Hope
1. Ålder: Ungdom
Kön: Tjej
Kroppsform: Smal (Inga muskler och INTE atletisk!)
Hudfärg: Mellan.. Lite så dära typ kines färgad men inte för starkt färg!
2. Ansiktsdrag: Mjukansikte med mjuka drag! Men ansiktet ska inte se tjoclt ut! Ska inte ha spetsig haka eller mun eller näsa!
Munnen: Munne ska vara mjuk och inte tjock! Lite smal!
3. Svart rakt hår! Till midjan typ! och rosa ögon (Obs Inte starkfärgade och cerise färgade eller chockrosa! Ska vara mjuk och lugn rosa färg!)
4. Rosa gullig skortja som räcker lite över höfterna! Och tajta vanliga jeans som ska vara lite rivna!
5.Egenskap:
God
Bra sinne för humor
Vänlig
Galen
Bokmal
6. Människa
7. Årstider
Biografi: Julia Hope har alltid drömt om ett perfekt liv och att vara kreativ! Hon jobbar även som Författare! Själv så är hennes föräldrar från Ryssland!

http://Sqlinda.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Alice

4 mars 2013 18:12

1. Katana Pheonix är en tjej som är en ung ungdom med en rätt så atletisk kropp med vackra former. Hon har en fin lätt solbränd hy.

2. Katana har ett vackert ansikte med otroligt vackra drag. Hon har ett smalt och lite ovalt ansikte. Hon har lätt markerade kindben och medelstora ögon. Liten näsa, neråt. Medelstora, naturliga och fylliga läppar.

3. Katana har långt, vackert och brunt hår. Nästan svart och rakt. Hon har fina bruna ögonbryn. Hennes ögon är medelstora, bruna och lite lätt snea uppåt. Hon har långa, svarta ögonfransar.

4. Katana älskar mönstrade struprörsjeans och fluffiga stickade tröjor. Och ett par svarta kängor till det. Hon älskar även sina korssmycken. Hon har ett ärr vid ögat som hon fick från en hemskt olycka.

5. Katanas egenskaper är: Modig, vänlig, virtuos, atletisk och naturbegåvad artist. Favoritmat: Höstsallad. Favoritmusik: Pop.

6. Människa.

7. Expansionspaket: The Sims 3, Kvällsnöjen, Husdjur, Leva Livet. Drömjobb, Destination Världen, I Rampljuset, Övernaturligt och Årstider.
Prylpaket: Utomhuslyx, Gasen i Botten, Stadsliv, Diesel och Lyx och Design.

8. Katanas mamma var alkoholist. Mamman blev våldtagen, därför ville hon inte behålla barnet. Men doktorerna och sköterskorna övertalade henne. När Katana hade fötts så blev mamman sinnessjuk. Hon skar Katana med rakblad precis vid ögat. Men hon blev stoppad av doktorerna. Kort där efter dog mamman, men ingen visste varför.
Katana bodde på ett barnhem tills hon blev 18, då hon blev myndig. Hon köpte en liten lägenhet i Starlight Shores för pengarna hon hade skrapat ihop på hennes jobb. Hennes största dröm är att bli en känd popstjärna.

 
Sims3Tjejen

Sims3Tjejen

11 mars 2013 10:00

1. Hannah Storm, Ungdom, Kvinna, smal och Solbränd hudfärg
2. Mjuka ansiksdrag
3. Röttbrunt hårfärg och bruna ögon
4. Pastefärgade kläder och väldigt vårit
5. Du kan välja själv
6. Människa
7. Sims 3, Irampljuset, Kvällsnöje, Leva livet och Husdjur
8. Hannah älskar naturen och pastelfärger. Hon är ensambarn men ville alltid ha ett syskon. Hon vill ha en storträdgård men eftersom hon inte har något jobb, så kan hon inte det.

http://Sims3tjejen.bloggplatsen.se

 
Sims3Tjejen

Sims3Tjejen

11 mars 2013 13:39

Du får också använda CC på min sim, glömmde säga det.

http://Sims3Tjejen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anna!

11 mars 2013 16:18

Här kommer en lite speciell önske sim!
1. Hon ska heta Kyary Pamyu, ungdom, kvinna och ljus hy.
2. Väldigt sött ansikte, (fram häv ögonen, tack!)
3. Ljus rött/brunt hår och mörk bruna ögon.
4. Hon är en japansk pop stjärna på riktigt så du får gärna ha pastell/lolita kläder på henne!
5. Blyg, ivrig, älskar naturen, konstnärlig (välj själv) Favorit mat: Sushi Favorit musik : Pop
6. Människa.
7. Eftersom jag kommer få husdjur och bara har grundspelet så får du gärna ta kläder där ifrån och CC!
8. Kyary har ett halv bra förflutet från den tid då hennes pappa var framgångs rik robot tillvärkare och mamman var hemma fru. Hennes pappa var underbart snäll men dog i en bilolycka när kyary var 8 år. Hon hoppades så inerligt att han skulle komma tillbaka så hon flyttade till (vad nu än staden till husdjur heter).

Hoppas du vill göra den! ^^

 
Ingen bild

Minna

11 mars 2013 16:52

1. Nathalie Stark, ung ungdom. Flicka, smal. Lite atletisk. Lätt solkysst hy.

2. Ovalt ansikte, svarta markerade ögonbryn. Medelstora lätt snea ögon. Långa ögonfransar. Medelstor näsa lätt uppåt näsa. Stora läppar.

3. Svart långt hår med rak/sned lugg. Bruna ögon.

4. Håliga lätt pösiga jeans med en magtröja med tryck. Svarta eller bruna kängor. Öronhängen, navelpicering och näspicering. Helteckande tatueringar på armarna.

5. Konstnärlig, modig, social dagslända, karismatisk och vegetarian.
Höstsallad, röd och hiphop.

6. Människa.

7. The Sims 3, Kvällsnöjen, Husdjur, Leva Livet. Drömjobb, Destination Världen, I Rampljuset, Övernaturligt och Årstider.
Diesel och Lyx och Design.

8. Nathalie är en glad, social och lite rebellisk tjej från Twinbrook. Hon lever ett enkelt liv med sin mamma, Heidi. Nathalies pappa dog när hon var ung. Hon vill oftast inte prata om det. Men annars är hon väldigt sprallig och galen. Hon älskar allt som har med konst att göra.

Vill gärna ha mest CC, och skulle bli glad om du la upp henne på exchange.

 
Ingen bild

Linn

17 mars 2013 10:41

1.Alexis Jones , ungdom , kvinna , smal , ljus men ändå lite mörk hudfärg.

2. Mjuka ansiktsdrag , ganska långa ögonfransar

3. Ganska mörkt hår lite åt det svarta hållet ( lite ) , lite ljusa slingor eller blont hår ( du får bestämma när du har gjort simmen , vad som passar henne ) , gröna ögon (om hon har mörkt hår ) och du får bestämma om hon får blont hår. ( det blev ganska komplicerat ).
Ingen lugg eller för kort hår. vill ha över axlarna i alla fall. :)

4. Modern stil , ganska söt stil , ingen glugg vill jag inte ha

5. Prydlig , tursam , modig , vänlig , bra på att kyssas
Spaghtti , pop , turkos

6. Männsika

7. Alla EP förutom övernaturlig ( har beställt univeritet ) , alla prylpaket förutom katy perry sötsaker och 70 , 80 , 90 tal

8. Alexis drömmer om att hjälpa folk , hon vill bli läkare när hon blir stor. Alexis har många syskon så hon har inte varit den som har fått mest uppmärksamhet av föräldrarna. Alexis vill gärna flytta till sunset vally för hon har hört att det är en mysig stad och där kanske hon möter sitt liv kärlek.

 
Ingen bild

Linn

17 mars 2013 11:06

Jag glömde att lägga till att jag vill att hon ska nästan bara ha CC och hon är i från Twinbrook :)

 
Watervalleysso

Watervalleysso

1 juli 2014 09:24

1. Sanna McDrail, ungdom,kvinna,smal,mörk
2. mjuka ansikts drag
3. Svart långt hår med ljus blåa toppar
4 söt stil hon gillar toppar
5 oemotståndlig,modig, bra på att kyssas,god,Bra sinne för humor
fruktparfait,indie,havsblå
6. människa
7 alla Ep och alla prylpaket förutom gasen i botten och katy perry sötsaker och 70-80-90 tal

8 Sanna har alltid lydigt sin mamma och varit så prydlig som hon måste vara, men innerst inne vill hon något annat, hon vill resa runt världen och kanske hitta sitt livs kärlek

http://watervalleysso.bloggplatsen.se

Fredrika

1 juli 2014 09:29

Hej. jag har flyttat till http://spacesims.blogg.se/ du får jättegärna önska en sim där istället.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fredrika - 17 mars 2013 16:00

Jag är lite halvt trött på bloggplatsen så jag har flyttat bloggen till blogg.se! Jag kommer inte att ta bort den här bloggen, ifall jag känner att jag vill komma tillbaka hit. Men jag tänkte testa blogg.se och se om jag gillar det bättre, bloggen dä...

Av Fredrika - 17 mars 2013 15:30

Har fått en del frågor om hur jag redigerar mina bilder, så nu tänkte jag berätta lite kort om det. Först och främst så redigerar jag mina bilder i Photoshop CS6, som är ett superbra redigeringsprogram! Det finns att köpa i affärer som säljer datorpr...

Av Fredrika - 17 mars 2013 13:00

  Evil boy Super douche  

Av Fredrika - 17 mars 2013 08:30

  Eftersom att det var så pass länge sen som jag skrev om min PGC så tänkte jag skriva lite kort om vad som hänt. Dahlia och Cadmus flyttade ut tillsammans med deras son Ethan. Kort där efter så fick Damon och Lena en son som fick namnet Isaiah. Ch...

Av Fredrika - 16 mars 2013 19:09

I want to reconcile the violence in your heartI want to recognise your beauty's not just a maskI want to exorcise the demons from your pastI want to satisfy the undisclosed desires in your heart   ...

Presentation

 

   

Fråga mig

54 besvarade frågor

Pågående i bloggen:


 

 

Följ bloggen

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Omröstning

Hur gammal är du?
 9 år eller under
 9-12 år
 12-15 år
 15-20 år
 20 år eller över

Senaste inläggen

Att tänka på

-Om du ska göra reklam för din blogg, gör det på ett snyggt sätt.

-Ställ gärna frågor, men om det inte rör inlägget fråga hellre i frågelådan.

-Var trevlig, mot mig och alla andra, om du inte gillar något kommentera det på ett moget och trevligt sätt.

-Det är inte okej att kopiera mina bilder eller texter. Bli gärna inspirerad men gör om det till ditt istället!

Annars är det bara att kommentera på! :)

Kategorier

Arkiv

Mina spel

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se