spacesims

Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Tove

Tove

23 maj 2013 20:04

tack! du är en av mina förebiler inom bloggning. så du är min idol typ.

http://dreamsims.bloggplatsen.se

Fredrika

1 juli 2013 19:07

Oj, tack! Såg inte detta förens nu :)

 
Tove

Tove

23 maj 2013 09:48

Hej Fredrika!
Det är jag som har frågat dig lite om hur man skaffar en simsblogg och vilken domän man ska använda och så. Nu har jag skaffat en simsblogg! Tack för att du svarat på mina bloggfrågor. Håller på att fixa designen och så nu. Om detta är emot frågereglerna får du självklart ta bort den, skulle bara skicka länken! :)

http://dreamsims.bloggplatsen.se

Fredrika

23 maj 2013 16:36

Hej! Vad kul, ska genast kolla in den! :)

 
Ingen bild

Meya

3 maj 2013 20:16

Hej Fredrika! Jag vill tacka dig för att du verkligen är en simsexpert. Jag såg bloggfrågorna några ställde, vilket var bra för jag hade nästan också ställt frågorna, jag har också funderat på att skaffa en simsblogg! Nu kanske jag kommer göra det. Även om det inte kanske var jag som skrev frågorna tänkte jag i alla fall skicka liknande frågor om bloggar. TACK FREDRIKA för att du har gjort lusten att spela Sims bättre och roligare.

Fredrika

3 maj 2013 20:50

Vad kul! Om du startar en blogg måste du skicka en länk till mig! :) Tack! :D

 
Ingen bild

Hur tar man bort censuren?

1 maj 2013 12:07

Hur laddar man ner modet som gör att simmarna visar "du vet vad"? Är det hemligt?

Fredrika

1 maj 2013 14:45

För att få bort censuren i spelet behöver du bara ladda ner Nraas Decensor, det kan du ladda ner här: http://nraas.wikispaces.com/Decensor

 
Ingen bild

Tove

1 maj 2013 14:39

Hej Fredrika! Jag tryckte på frågerutan på din blogg på blogg.se men det står att jag ska vara medlem! Vad ska jag göra?

Den andra frågan: Min syster köpte I rampljuset, och min profil på datorn installerad Rampljuset automatiskt. Jag vill inte alls ha i rampljuset installerat!! Jag frågar: hur avinstallerar man expansionspaket? Och kommer något försvinna? Jag har anubis hårfärger nerladdade.

Fredrika

1 maj 2013 14:43

Hej Tove! Vad jag vet så ska man inte behöva vara medlem för att fråga i min frågelåda.

Om ni spelar på samma dator så tror jag att du måste ha kvar det, för om du avinstallerar det så försvinner det nog för din syster också. Annars går man in i Kontrollpanelen->Program->Avinstaller/installera program och där letar du bara upp I Rampljuset. Det enda som ska försvinna när du avinstallerar ett expansionspaket är kläderna och sakerna som kommer med det paketet, allt annat bör stanna kvar. Men om du vill vara extra säker kan du göra en backup och kopiera dina nerladdade filer! :)

 
Ingen bild

Sparar på simselfs!

29 april 2013 19:10

Hej. Kan inte du göra dig i Sims och lägga ut på exchange? Vore roligt

Fredrika

29 april 2013 19:20

Jag ska göra en simself, så fort jag har tid! :)

 
Ingen bild

Tove

29 april 2013 19:11

Hur fixar man en bakdrop?

Fredrika

29 april 2013 19:20

Du kan ladda ner backdrops på flera ställen det är bara att googla "backdrop the sims 3 download" så borde du hitta en! :)

 
Ingen bild

Mig!

25 mars 2013 09:23

Hej! Jag älskar din blogg sjukt mycket, så mycket att jag nästan vill ha din autograf, haha! Man får svar sjuukt snabbt här, det är jättebra! Jag hittar inte heller frågelådan som Linnea på din gamla blogg! Men nu till frågorna:
1. Jag lånade Husdjur av en kompis, installerade det och började med en familj, en hund och en sim. Nu ska jag lämna tillbaka spelet, kommer min husdjurfamilj vara kvar? eller bara simmen?
2. Måste man ha en simshistoria när man har en sinåmsblogg för att annars tröttnar läsarna? jag hade en blogg på bloggplatsen. jag hade inga simshistorier, jag kom aldrig på en. kan du inte göra ett inlägg hur man gör simshistorier (tips)? eller vet du nån som har ett inlägg om det?

Förlåt igen. Har du en frågelåda i din nya blogg?

Fredrika

25 mars 2013 13:09

Hej och tack så mycket, vad roligt att höra, haha! :)

1. Det beror på om du var tvungen att spela med Husdjurs skivan. Så länge du inte avinstallerar Husdjur kommer din hund kvara kvar!

2. Jag hade en simshistoria ett tag, men jag tycker själv inte att det är ett måste! Jag har lite svårt att komma på bra idéer till historier, därför har jag ingen nu. Och mitt bästa tips om du vill komma på historier är att läsa en massa böcker!

Och ja, jag har en frågelåda i min nya blogg, den finns i menyn under min presentation och mina spel! :)

 
Ingen bild

Alicee

23 mars 2013 16:46

Hej, jag funderar på att starta en simsblogg. Problemet är att jag inte vet om jag ska välja till exempel blogger, blogspot, bloggplatsen mm. Jag är nybörjare och har aldrig haft en blogg, är inte så skicklig på att redigera bilder mm, vilken rekommenderar du? Eller ska jag ha en egen domän. Min pappa sa att man kan ha en domän som kanske heter linasblogg.se och skriva om sims på den utan att det heter något med sims på namnet. Vad rekommenderar du? Det ska vara lätt och inte så avancerat men ändå se snyggt och proffsigt ut. Det kanske inte är lätt att fråga dig, men om du vet några sajter som är bra kan du rekommendera dem. Tack på förhand. Svara bara om du vill :)

Fredrika

24 mars 2013 10:05

Blogg.se är ju egentligen den hemsidan som jag tycker ser proffsigast ut, men då behöver man kunna koda, även om det finns en massa bloggar som är till stor hjälp, så tar det ett tag att lära sig. Så i början skulle jag nog rekomendera bloggplatsen eller blogspot, för att sen gå vidare till blogg.se! Lycka till med din blogg! :)

 
Ingen bild

Linnea

22 mars 2013 16:54

Hur gammal var du när du började blogga om Sims? Är det svårt? Hur ska man få ideer till vad man ska skriva om? Förlåt om frågorna är svåra men jag undrar det.

Fredrika

22 mars 2013 19:25

Jag började blogga om Sims förra året och då hade jag precis fyllt 17 :)
Det är väl inte så svårt, om man skriver på ett välformulerat och trevligt sätt. Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska skriva om, men då kan man kolla andra bloggar för inspiration! :)

Presentation

 

   

Fråga mig

54 besvarade frågor

Pågående i bloggen:


 

 

Följ bloggen

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Omröstning

Hur gammal är du?
 9 år eller under
 9-12 år
 12-15 år
 15-20 år
 20 år eller över

Senaste inläggen

Att tänka på

-Om du ska göra reklam för din blogg, gör det på ett snyggt sätt.

-Ställ gärna frågor, men om det inte rör inlägget fråga hellre i frågelådan.

-Var trevlig, mot mig och alla andra, om du inte gillar något kommentera det på ett moget och trevligt sätt.

-Det är inte okej att kopiera mina bilder eller texter. Bli gärna inspirerad men gör om det till ditt istället!

Annars är det bara att kommentera på! :)

Kategorier

Arkiv

Mina spel

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se