spacesims

Senaste inläggen

Av Fredrika - 19 februari 2013 13:00

Gabriella gillrar fällor överallt i huset, tror inte det finns ett ställe där det inte finns en fälla!

Dahlia gick och blev egen företagare - som författare! Hon har än sålänge bara hunnit publicera en bok, men det är ju alltid en början!

Damon och Lena var på vårfestivalen och provade sin kärlek, det fick inte ett sånt jättehögt resultat men verkade glada i alla fall!

 

En helt vanlig morgon hos familjen Rose, Gabriella brukar för det mesta vistas i sina badkläder eller träningskläder.

Gabriella har även börjat måla lite smått, hon har inga planer på att umgås med folk eller försöka hitta någon att gå på balen med!

Mamma Charlise som fortfarande tror att hon är ett barn, fast hon har blivit befodrad till Gymnasielärare är hon den som brukar springa runt och leka.

ANNONS
Av Fredrika - 19 februari 2013 09:00
Jag har samlat några frisyrer som passar till era simmars tjej småbarn, det är ju svårare att hitta frisyrer till dem eftersom att de inte ska se för vuxna ut i frisyrerna!

 

Detta håret är gjort av Littlecatsims, ni kommer direkt till nerladdningssidan genom att klicka här!

Detta håret är gjort av Anubis, men för att komma åt det måste man vara medlem på Facebook. Eftersom att alla inte är det så lägger jag in de olika länkarna till nerlddning här under (det är utan rosetterna)!

För vuxna: Package / Sims3Pack

För barn: Package / Sims3Pack

För småbarn: Package / Sims3Pack

Detta håret hittar ni här!

Detta håret hittar ni här!

ANNONS
Av Fredrika - 18 februari 2013 18:14

Jag funderar på att göra en video när jag gör en sim, jag har ju gjort två innan men jag var tvungen att ta bort dem på grund av copyright-skäl. Så jag tänkte kolla om det är någon som hade tyckte det var kul i fall jag gjorde en video när jag gör en sim? :)

 


Av Fredrika - 18 februari 2013 13:45

Gabriella fyllde år!

   

Här är hennes nya rum i det nya huset! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det än, det känns lite tomt.

   

Och såhär ser Gabriella ut som tonåring!

 

Eftersom hon har egenskapen Galen, gör hon en massa skumma saker och har alltid på sig fel kläder...


Gabriella fick visst ett helt eget inlägg, men hon har faktiskt inte synts så mycket på bloggen innan. Så nu har ni fått en rejäl titt på henne! :)

Av Fredrika - 18 februari 2013 09:00

Dagens nerladdningstips är dessa snygga tröjor till era kilsimmar! Finns i både sims3pack och package, ni hittar mer info och nerladdningslänk här!

Av Fredrika - 17 februari 2013 13:00

   

Jag har äntligen byggt klart hela huset, det är en del kvar att inreda så jag tänker inte visa er allt inne i huset än. Jag satt hur länge som helst igår och jobbade med huset, sen när jag flyttade in simmarna och ville att de skulle gå upp på övervåningen så stod de bara och skrek att de inte kunde komma dit. Jag fattade inte alls varför det inte gick och blev skitsur, så jag kollade runt i hela huset och insåg att jag inte satt in en trappa! SMART TJEJ! Så jag var tvungen att ändra om lite i huset och ta bort ett badrum så jag kunde få in en trappa, blä.

 

Här är systrarna i alla fall! Dakota och Dahlia, med vardagskläder och allt. I det NYA huset!

 

Obligatoriska närbilden på ansiktet! Tycker inte att de är så lika i dragen, men det är två fina simmar i alla fall!

Av Fredrika - 17 februari 2013 07:00

Jag tänkte bara informera er om lite saker, nu är det ju sportlov (yaay) dock ska jag inte ha så mycket lov. Jag ska nämligen iväg och praktisera på en tidning, och jag tror inte jag kommer ha så mycket tid över till att spela Sims de kommande dagarna, måndag till fredag typ. Jag vet inte riktigt hur mycket tid jag kommer att ha över till något annat än mitt liv den här veckan. Men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera så bra som möjligt, men så vet ni i alla fall!

Jag ska även idag åka tåg i åtta timmar, men jag kan antagligen surfa via mitt mobilnät på tåget så det löser sig.


Coolaste familjen Rose.

Av Fredrika - 16 februari 2013 14:58

Mods är en slags fil som ändrar saker i ditt spel, det kan till exempel vara mods som gör att man kan göra saker man inte kunnat göra utan det här modset. Jag använder mig av tre mods till mitt sims-spel och alla tre är från Nraas, som är en hemsida med en massa olika mods! Jag tänkte skriva lite om de tre jag använder.


MasterController - Detta modet är ett utav de största och man kan göra en del med det, jag tänker ta upp några saker som jag använder modet till. MasterController gör så att du kan ha max 25 simmar i ditt hushåll istället för max 8 simmar, du kan dock bara göra max 10 simmar i CAS (skapa-en-sim). Man kan även gå in och ändra en sim i CAS genom att klicka på simmen och öppna upp panelen för MasterController, även simmar som inte är i ditt hushåll. Man kan även ResetSim och då göra det på flera simmar samtidigt. Det finns en massa andra saker man kan använda det här modet till, men det jag har skrivit är ungefär det jag använder det till.


WoohooerDetta modet ändrar en massa när det kommer till relationer, kärlek, skaffa barn och myspys. Man får tre myspys alternativ istället för två, den som lägs till är "Risktabelt myspys (10%)" vilket gör att det är chans för dina simmar att få barn, men det är bara 10% chans istället för 75% som det är på "Skaffa barn". Det kan man dock ändra i panelen, då man kan öka procenten eller minska den. Man kan även göra så att två simmar av samma kön kan skaffa barn, även killar. Och man kan även göra så att tonåringar kan myspysa och skaffa barn, vilket fungerar precis som för ungdomarna/vuxen simmarna. Sen kan man även göra så att tonåringar och ungdomar/vuxna simmar kan ha en relation med varandra, en kärleks-relation då, alltså kan en tonåring vara tillsammans med en vuxen sim. Allt detta går att sätta på och stänga av i kontrollpanelen för Woohooer, som man får upp genom att klicka på simmen man har "markerad" och välja "Woohooer", så om du till expemel inte vill att det ska vara möjligt för dina tonårssimmar att myspysa och skaffa barn kan du stänga av den, men ha igång andra.


DecensorDet här modet tar bort censuren när simmarna är nakna.


För att installera och använda mods så laddar man ner dem och sen lägger man in dem i samma mapp som package-filer. När man laddar ner från Nraas ska man under "Versions" välja "Base-mod". Vet ni inte hur man installerar package-filer, kan ni läsa om det här!

 

Presentation

 

   

Fråga mig

54 besvarade frågor

Pågående i bloggen:


 

 

Följ bloggen

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Omröstning

Hur gammal är du?
 9 år eller under
 9-12 år
 12-15 år
 15-20 år
 20 år eller över

Senaste inläggen

Att tänka på

-Om du ska göra reklam för din blogg, gör det på ett snyggt sätt.

-Ställ gärna frågor, men om det inte rör inlägget fråga hellre i frågelådan.

-Var trevlig, mot mig och alla andra, om du inte gillar något kommentera det på ett moget och trevligt sätt.

-Det är inte okej att kopiera mina bilder eller texter. Bli gärna inspirerad men gör om det till ditt istället!

Annars är det bara att kommentera på! :)

Kategorier

Arkiv

Mina spel

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se