spacesims

Senaste inläggen

Av Fredrika - 12 mars 2013 14:00

 

Dagen nerladdningstips är dessa t-shirts, ni hittar dem här!

ANNONS
Av Fredrika - 12 mars 2013 11:45

Jag har haft en massa problem med bloggplatsen igår kväll (nu i natt för mig, detta är alltså ett tidsinställt inlägg), så jag hann bara göra ett inlägg. Jag kommer uppdatera igen när jag kommer hem från skolan, men tills dess kommer det gå lite trögt! Hoppas ni förstår.

ANNONS
Av Fredrika - 12 mars 2013 08:30

För någon dag sedan så fick jag den här frågan ställd i min frågelåda:

Hej Fredrika! Jag undrar hur du får ditt spel så ''skarpt'', redigerar du dina bilder eller är det så i spelet också? Kan du berätta i ett inlägg om dina grafikinställningar? :)


Svar: Jag har en skitdålig dator som jag spelar på och då menar jag verkligen dålig. Jag spelar på min skoldator då min egna bärbara dator är typ död. Jag har även väldigt låga grafikinställningar, så spelet är inte så skarpt som det kanske ser ut att vara. Jag lånar min brors dator ibland, som är en speldator och grym men jag kan tyvärr inte spela på den direkt, eftersom han använder den en del. Dock har jag börjat ta foton där, funderar på att installera simmar jag vill fota i den datorn. I alla fall så håller jag på att spara ihop till en ny dator, men de är tyvärr inte så billiga och jag är inte så rik, så det tar lite tid.

 

Men jag brukar redigera bilder på simmar jag gjort, men då gör jag egentligen bilderna lite skarpare ibland. Jag ändrar även ljuset och sånt, men det är allt. Mitt spel går inte fort och det tar typ 25 minuter att bara starta spelet och komma in i familjen jag vill spela med. Här under kan ni se mina grafik inställningar, jag har bara högsta inställningarna på texturdetaljer och simmar.

Av Fredrika - 11 mars 2013 15:30

 

Dagens nerladdningstips är denna söta fläta, fungerar från småbarn upp till vuxna simmar! Ni hittar det här.

Av Fredrika - 11 mars 2013 12:30

Lucy hade en lektion ute idag, hela klassen satt med sina skissblock. Det är även konstlektionerna som Lucy tycker är roligast och hon läser alla lektioner, så det är en del.

 

Även Sam hade lektion på morgonen, men det var en föreläsning och Sam var inte alltför road av den. Han sov den första halvtimmen och sen tog han anteckningar.

   

Lucy anordnade en demostration mot poliser i den lilla parken mitt i Campus. Det gick ganska bra och flera var med och demostrerade, det verkade dock inte vara tillräckligt många för att göra en förändring. Men Lucy har blivit populärare bland rebellerna efter demostrationen!

 

Sheila undersökte sin hjärna med sin maskin som hon fått av universitetet eftersom hon läser teknik! Om Sheila inte pluggar så spelar hon dator- eller tv-spel med någon av sina nördkompisar.

 

Någon student i studentkorridoren satte eld på spisen, som tur var sprang Sam dit och släckte den! Men stackars Sheila svimmade, Lance var också ganska förskräckt men bloggade sedan glatt om det.

Av Fredrika - 11 mars 2013 08:30

Här är den andra önskesimmen - Charlene Dugdale, önskad av Tilda! Jag hoppas att du är nöjd med henne, hon finns att ladda ner på både Mediafire och Exchange! Ni hittar nerladdningslänkarna längre ner i inlägget. Lämna gärna en kommentar om ni laddar ner henne!

Badkläder|Finkläder|Pyjamas|Idrottskläder|Ytterklä
der|Vardag


Charleen Dugdale, ungdom, kvinna, smal, lite solkysst.
Mjuka ansiktsdrag, fast ändå lite udda ansiktsdrag.
Ljust-orange hårfärg och fina gröna ögon.
Gulliga och "milda" kläder, stickade tröjor till exempel!
Egenskaperna ska vara; överkänslig, ivrig, bra sinne för humor, fegis och klumpig. Hon älskar dim-sum, vit och musikstilen vissångare.
Hon är såklart en människa.
Har expansionerna; Drömjobb, Husdjur, Rampljuset och Årstider.
Biografi;
Den här söta och unga tjejen Charleen är en riktigt härlig tjej från Sunset Valley, som mindre var hon känd som stadens sötnos. Alla tyckte om henne, men det förvandlades till något helt annat. Hon vill inte längre vara lilla fröken perfekt, hon vill bara vara Charleen, Charleen Dugdale. Därför har hon nu tagit första och bästa chansen att finna framgången och lyckan i hennes nya hemstad, Hidden Springs.

Av Fredrika - 10 mars 2013 14:19

Jag vet inte om ni har sett det, men jag la för några dagar sedan upp min sim Lucia Blend på Exchange! Vet att det är många som vill ladda ner mina simmar via Exchange, så här har ni henne!


Jag har tyvärr ingen bild på henne då mitt Sims knäppade sig den dagen, men det är simmen som jag gjorde i den här videon!


Av Fredrika - 10 mars 2013 12:30

Här kommer lite tips på några tavlor för oss nördar, så våra simmar kan vara lika nördiga som vi är! Jag hoppas ni hittar något ni gillar! :)


Super Princessess - Tavlor som passar för Super Mario-nördar.

Doctor Who, Sherlock & Supernatural - För alla oss serie-nördar!

Disney & Pixar - För alla Disney och Pixar nördar!

Districts of Panem - Tavlor för Hunger Games-nördarna!

Supernatural - Fler tavlor för oss Supernatural-nördar!

Band posters - En massa posters för band-nördar!

Presentation

 

   

Fråga mig

54 besvarade frågor

Pågående i bloggen:


 

 

Följ bloggen

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Omröstning

Hur gammal är du?
 9 år eller under
 9-12 år
 12-15 år
 15-20 år
 20 år eller över

Senaste inläggen

Att tänka på

-Om du ska göra reklam för din blogg, gör det på ett snyggt sätt.

-Ställ gärna frågor, men om det inte rör inlägget fråga hellre i frågelådan.

-Var trevlig, mot mig och alla andra, om du inte gillar något kommentera det på ett moget och trevligt sätt.

-Det är inte okej att kopiera mina bilder eller texter. Bli gärna inspirerad men gör om det till ditt istället!

Annars är det bara att kommentera på! :)

Kategorier

Arkiv

Mina spel

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se