spacesims

Senaste inläggen

Av Fredrika - 10 mars 2013 08:30

   

Lucy gick upp tidigt för att gå på en lektion i regi, hon är inte så förtjust i föreläsningarna. Men det behövs för bra betyg! Tentorna närmar sig och det är bara några dagar kvar nu.

 

Lance var också på lektion tidigt på morgonen! Det var en ganska tråkig lektion tyckte Lance, men han skulle ju bevisa för sina föräldrar att han kunde klara sig själv, så han kämpade sig igenom.

 

Lucy fortsatte att jobba med sin kreativitet i den lilla parken mitt i Campus! Hon sprey-målade på marken och satt och skissade en stund i sitt skissblock.

Skolmaskoten dansade gangnam style!

Sam höll en föreläsning för några nördar, som faktiskt verkade tycka att det han pratade om vad intressant! Han fick i alla fall lite högre betyg och några simdaler för det.

 

Sheila spelar online-spel med sina nördkompisar! Hon har klättrat en del i nördgruppen och är på nivå fyra bland nördarna.

Lance har fått en färdighetspoäng i Socialt nätverk och startade en blogg, han har redan 17 läsare!

ANNONS
ANNONS
Av Fredrika - 9 mars 2013 12:30

 

Det var dags för första lektionen på universitetet och alla fyra hade bråttom dit. Så de slängde på sina ryggsäckar och sprang till sina lektioner!

 

När lektionerna var slut så passade Lucy på att göra en markmålning, innan hon skulle springa vidare till nästa lektion!

Eftersom Lance inte hade fler lektioner den dagen så passade han på att prova sitt nya föremål som han har fått eftersom han läser företagskunskap.

 

Lucy kollade videor innan hon skulle lägga sig, det var tydligen väldigt roligt tyckte hon.

 

Sam provade sitt sklett som han fått eftersom han läser gymnastik. Han verkade lite skeptisk till det ibland, men antecknade det han såg.

 

Lucy steg upp tidigt på morgonen och ställde sig i pyjmas och klagade på olika saker i tv-rummet. Hennes rebell-kompisar hejade glatt på, medans de andra studenterna tittade lite undrande på henne.

Av Fredrika - 9 mars 2013 08:00

Jag har tänkt börja jobba med en ny design till bloggen, byta färg, byta header och fixa i menyn! Men jag tänkte höra om ni har några speciella önskemål? Speciellt till headern! Är det någon speciell sim ni vill se eller kanske något annat? Jag har i alla fall tänkt jobba med en vårigare design, så jag tror jag kommer jobba med pastellfärger, men vi får väl se! Så lämna gärna en kommentar, så blir jag superglad! :)


Av Fredrika - 8 mars 2013 15:30

Sliders är det som man använder i CAS (create-a-sim/skapa-en-sim) när man ändrar i simmens ansikte. Alltså det som använder för att ändra t.ex storleken på munnen, ändra på näsan, allt som du använder för att ändra simmens ansikte. Dock så är det ganska begränsat om man endast använder sliders som finns i spelet. Det man ska vara medveten om när man laddar ner extra sliders är att det kommer göra så att vissa av sliders från spelet inte kommer att fungera. I det här inlägget har jag samlat de sliders jag använder!


WT's Sliders

Hermi's Lip Slider

Jonha's sliders


 

Sliders installerar du precis som med package-filer, vet du inte hur man gör det kan du läsa om det här!


Man kan till exemepl se på Abrielle att hon har en del sliders, det är därför jag har kunnat göra så hennes ansikte ser ut som det gör och även hennes kropp. Eftersom att sliders man laddar ner även kan fixa så man kan ändra på simmarnas kroppar.

 

Av Fredrika - 8 mars 2013 13:00

Ungdomarna har flyttat till Campus och hyrt in sig i en studentkorridor! Det blev inte så mycket simdaler över efter att de sökt, men de ska nog klara sig. Sheila får ju även stipendium så smånigom. Förresten kostar det ingenting att hyra in sig i studentkorridoren.

 

Strax efter att de anlänt, valt sängar och packat upp sina saker var det dags för en välkomstträff på universitetet! Det fanns en massa gratisprylar, bland annat äcklig choklad och läsk. Både Lance och Lacy läste igenom kursplanen och kollade över sina scheman. Sheila löste en ekvation på en tavla.

   

Sam var alldels för snål för att betala fem simdaler för en läsk, så han sparkade och skakade den stackars läsmaskinen. Efter tre försök trillade det faktiskt ut en läsk och Sam blev överlycklig över att ha sparat sina pengar!

 

Ungdomarna hängde ett tag på universitetet och umgicks med en del andra simmar. Sam blev ganska snabbt en bland sportfånarna och Sheila hittade så smånigom en plats hos nördarna! Sen bar det av till en fest i en annan studentekorridor som alla var bjudna på.

 

Sheila hittade en nörd-kompis som hon pratade med iprincip hela festen! Sam och Lance drack en massa juice och Lucy gick runt och pratade med allt och alla.


Jag fick löst mitt problem med spelet, jag tog bort en hel del CC och nu går mitt spel bra igen! Har inte hunnit spela Universitetsliv så mycket, men det är verkligen skitkul än sålänge! :)

Av Fredrika - 8 mars 2013 08:30

Kände att jag inte tipsat om så mycket nerladdning för våra stackars kill-simmar, så här är några nerladdningstips på killkläder!

 

 

Dessa snygga tröjor hittar du här!

Dessa tröjor finns här!

   

Dessa t-shirts hittar du här!

 

De här t-shirtsen finns här!

Av Fredrika - 7 mars 2013 13:00

Jag hann tyvärr inte spela så länge igår, mitt spel var sjukt segt så jag fick till slut dra ner på grafik-inställningarna och stänga av. Har även rensat min CC-mapp lite, men är sjukt ledsen och arg över min skitdator, och arg över att jag måste lägga pengar på ett körtkort så jag inte kan köpa en ny dator om ett bra tag. Anyway, jag tänkte att jag kunde visa lite av det jag hunnit spela.

 


Universitetsmaskoten hälsade på och alla ungdomar gjorde ett test (som jag redan glömt vad det heter), Lucy var först ut! Hon fick inget stipendium men hon fick konstpoäng.

Sen gjorde Sam testet, han verkade ha lite problem med det och fick inget stipendium alls. Han var lite besviken, men tänkte att det nog skulle gå bra i alla fall!

Lance var helt fokuserad och gjorde sitt yttersta på testet, men det gick inte så bra för honom heller. Han var väldigt besviken och hoppades att det ska gå bättre på universitetet i alla fall.

Sist skrev Sheila, som tog bra med tid på sig, men det var det nog värt för hon fick ett stipendium på 1000 simdaler! Hon fick även poäng i både vetenskap och teknik.

Sen bar det av till universitetet! Sheila valde att läsa teknik, Lucy valde konst, Lance valde företagskunskap och Sam valde såklart gymnastik!

Presentation

 

   

Fråga mig

54 besvarade frågor

Pågående i bloggen:


 

 

Följ bloggen

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Omröstning

Hur gammal är du?
 9 år eller under
 9-12 år
 12-15 år
 15-20 år
 20 år eller över

Senaste inläggen

Att tänka på

-Om du ska göra reklam för din blogg, gör det på ett snyggt sätt.

-Ställ gärna frågor, men om det inte rör inlägget fråga hellre i frågelådan.

-Var trevlig, mot mig och alla andra, om du inte gillar något kommentera det på ett moget och trevligt sätt.

-Det är inte okej att kopiera mina bilder eller texter. Bli gärna inspirerad men gör om det till ditt istället!

Annars är det bara att kommentera på! :)

Kategorier

Arkiv

Mina spel

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se