spacesims

Senaste inläggen

Av Fredrika - 2 mars 2013 14:00

Eftersom att jag inte fått någon kontakt med vinnaren i utlottningen har jag nu dragit en ny vinnare! Den nya vinnaren i utlottningen av ett valfritt föremål från Store, för max 100 simpoints, är Minissimsblogg. Grattis! Skriv en kommentar eller skicka ett mejl med länk/länkar till det du vill ha + ditt namn på Sims3's hemsida!

ANNONS
Av Fredrika - 2 mars 2013 11:30

Hailey Cassidy är en utav mina mest nerladdade simmar på mediafire, så nu har jag lagt upp henne på exchange åt dem som inte vill ladda ner från mediafire! Hon har kläder från Husdjur och Store, men om ni inte har det så kommer det bara att ersättas med något från spelen ni har.


 

ANNONS
Av Fredrika - 2 mars 2013 07:30

   

Dagens nerladdningstips är detta stora klädset för era kvinnliga simmar! En massa kläder, både vardagskläder, underkläder, badkläder och finkläder! Ni hittar alla bilder och nerladdningslänken här!

Av Fredrika - 1 mars 2013 13:00

   

Dagens nerladdningstips är dessa linnen, gjorda av Wickedsims! Ni hittar nerladdningslänk här!

Av Fredrika - 1 mars 2013 09:00

Jag har tänkt ett tag att jag skulle göra en sim och utforska Aurora Skies, men jag hade inte riktigt sparkat igång det. Men igår kväll så satte jag mig ner och gjorde en sim som jag nu tänker presentera för er! Jag tänkte att ni kunde få hänga med när jagn(och simmen) utforskar Aurora Skies! Min PGC kommer kanske bli lite lidande utav det, men jag lovar att jag kommer gå tillbaka och spela med min PGC när jag utforskat Aurora Skies! Jag hoppas ni kommer tycka om den här simmen lika mycket som jag gör.


Abrielle Fench

Älskar naturen|Överkänslig|Händig|Hopplös romantiker|DjurälskareAbrielle har alltid levt ett ganska vanligt liv - en liten familj med en mamma, pappa och två syskon i staden Sunset Valley. Abrielle älskar Sunset Valley, den mysiga lilla staden med en massa trevliga invånare. Men när hon bestämde sig för att hon ville gå med i militären och förhoppningsvis bli astronaut, var hon tvungen att flytta till en stad uppe i bergen. Lite nervös men fast besluten om att nå sin dröm om att bli astronaut, så packar Abrielle sina väskor och med sina sista slantar köper hon ett litet hus i Aurora Skies!

Av Fredrika - 28 februari 2013 14:00

Dakota med nyfödda sonen Hector.

 

Senare var det ett mini-födelsedagskalas för Isaiah som blev ett småbarn!

 

Såhär ser Isaiah ut, han fick av någon anledning blått hår och rosa ögon. Vilket han antagligen ärvde från sin farfar Scott!

 

Gabriella träffade sin bästa kompis Spencer på vinterfestivalen, eftersom att de har egenskapen Galen gemensamt så kommer de väldigt bra överens!

Gabriella prövade på att åka skridskor för första gången!

 

Men innan Gabriella åkte hem gav hon Spencer en snabb puss och dem bestämde att de snart skulle ses igen.

Av Fredrika - 28 februari 2013 11:00

   

Dagens nerladdningstips är BMO från Adventure time, som fungerar som både dekoration och som ett tv-spel! Det är Anubis som gjort BMO, som finns att ladda ner här i både package och sims3pack!

Av Fredrika - 28 februari 2013 07:00

Idag avslutas min utlottning av ett föremål från Store för värdet av 100 Simpoints! Om du inte har anmält dig än, så kan du fortfarande göra det här!


 

Presentation

 

   

Fråga mig

54 besvarade frågor

Pågående i bloggen:


 

 

Följ bloggen

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Omröstning

Hur gammal är du?
 9 år eller under
 9-12 år
 12-15 år
 15-20 år
 20 år eller över

Senaste inläggen

Att tänka på

-Om du ska göra reklam för din blogg, gör det på ett snyggt sätt.

-Ställ gärna frågor, men om det inte rör inlägget fråga hellre i frågelådan.

-Var trevlig, mot mig och alla andra, om du inte gillar något kommentera det på ett moget och trevligt sätt.

-Det är inte okej att kopiera mina bilder eller texter. Bli gärna inspirerad men gör om det till ditt istället!

Annars är det bara att kommentera på! :)

Kategorier

Arkiv

Mina spel

 

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se